Kültürel Miras Projesi kapsamında 1/C sınıfında Ramazan Ayının önemi anlatıldı ve Ramazan Ayı süslemeleri yapıldı. Değerlerimizi pekiştiren güzel çalışmaları için Sınıf Öğretmenimiz Canan TEL'e teşekkür ediyoruz.

HEDEF Projesi kapsamında 1/A ve 1/C sınıfı öğrencilerimiz "Rafadan Tayfa-Hayrimatör" sinema filmini izlediler. Etkinliği düzenleyen sınıf öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda afet eğitimi ve tahliye tatbikatı yapıldı. Tatbikat ile öğrencilerimizin olası deprem, yangın vb. acil durumlarda planlı bir şekilde tahliyesi ve acil toplanma alanlarında toplanmaları sağlandı.

eTwinning proje çalışmaları kapsamında okulumuz İngilizce Dersi Öğretmeni Neşe KOÇ ve öğrencilerinin hazırladığı mektuplar, muhatap İtalya paydaşlarına gönderildi. Çalışmalarından dolayı Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

3/A sınıfı öğretmenimiz Hatice DEMİR ve öğrencileri, Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında atasözleri ve deyimlerle ilgili üç boyutlu çalışmalar yaptılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Anasınıfı öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz Emine YILDIRIM ve Ayşegül ÖZGÖK eşliğinde "Rafadan Tayfa Hayrimatör" sinema filmini izlemeye giderek eğlenceli vakit geçirdiler. Etkinliği düzenleyen anasınıfı  öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Bağımlılıkla mücadele eğitimi kapsamında Okul Rehber Öğretmenimiz Zeliha KURT tarafından okulumuz 4. sınıf öğrencileri ile slogan-afiş çalışması yapılmıştır. Yapılan afiş ve sloganlar okul rehberlik panomuzda sergilenmektedir.

Şbt

Okul Rehber Öğretmenimiz Zeliha KURT tarafından velilerimize "Çocuklarda olumlu davranış geliştirme ve motivasyon" konulu seminer düzenlenmiştir. Rehber öğretmenimize ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda geleneksel çocuk oyunlarının yaygınlaştırılması ile öğrencilerimiz hem eğleniyor hem de sosyalleşiyorlar. Güzel havanın tadını çıkaran öğrencilerimize öğretmenlerimiz de eşlik ederek yakan top oynadılar.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine yönelik Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi kapsamında Okul Rehber Öğretmenimiz Zeliha KURT tarafından "Sağlıklı Beslenme, Teknoloji Bağımlılığı ve Tütün Bağımlılığı" konularında eğitim verildi.

Şbt

Anasınıfı velilerimize yönelik Okul Rehber Öğretmeni Zeliha KURT tarafından "Mahremiyet ve Sınır Koyma" konulu seminer düzenlenmiştir. Rehber öğretmenimize ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Öğrencilerimize Eğitmen Kübra Bilgin EKEN tarafından "Hijyen Eğitimi" verilmiştir. Temizlik ve hijyen konusunda farkındalık oluşturduğu için Eğitmenimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Zeliha KURT tarafından velilerimize Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi kapsamında "Madde, tütün, alkol, teknoloji" bağımlılıkları konusunda seminer düzenlendi. Rehber öğretmenimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

Sınıf öğretmenimiz Bilal ARSLAN'a yaptığı bu güzide eserler için teşekkür ederiz.

Şbt

Şube Müdürümüz Mesut KAŞ okulumuzu ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Nazik ziyaretleri için Şube Müdürümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz.