Etiket Sonuçları: MÜZE

Kültür Miras projesi kapsamında 1/A ve 1/C sınıfı öğrencileri Sivas Arkeoloji Müzesine ziyaret gerçekleştirdi. Çocuk atölyesinde kil ile çalışan öğrencilerimiz gördükleri eserleri yapmaya çalıştı. Geziyi düzenleyen sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Çanakkale deniz ve kara savaşlarının meydana geldiği Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanı'nın tarihi, kültürel ve manevi değerleri ile doğal dokusunun korunması, yaşatılması, geliştirilmesi, tanıtımı ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla hazırlanan Çanakkale Muharebeleri Mobil Müzesi okulumuzda öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Müzede sergilenen savaş dönemine ait çeşitli materyaller, videolar, savaş objeleri, ses ve ambiyans gibi öğeler Çanakkale ruhunu diri kılmış; mobil müze öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından  beğeniyle karşılanmıştır.