Etiket Sonuçları: TRAFİK

Çocuklar İçin Trafik Eğitimi  (Trafik Dedektifleri) Projesi kapsamında öğrencilerimize İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi personelleri tarafından eğitim verildi,

3. sınıf öğrencilerimiz Sivas Çocuk Trafik Eğitim Parkını ziyaret ederek eğitime katıldılar. Uzman eğitimciler tarafından trafik ve ilkyardım konularında bilgi alan öğrencilerimiz parktaki taşıtları da kullanarak uygulama yaptılar. Eğitim görevlilerine ve 3/A Sınıf Öğretmenimiz Hatice DEMİR'e teşekkür ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimiz Sivas Çocuk Trafik Eğitim Parkını ziyaret ederek eğitime katıldılar. Uzman eğitimciler tarafından trafik ve ilkyardım konularında bilgi alan öğrencilerimiz parktaki taşıtları da kullanarak uygulama yapmış oldular.