Etiket Sonuçları: akran zorbalığı

Okul Rehber Öğretmeni Zeliha KURT tarafından 4. sınıf öğrencilerimizle "Akran zorbalığı" konusu işlendi. Konu "Arkadaşlık çiçeği" ile taçlandırıldı. Etkinlik sonunda "Zorba Olma Kanka Ol!" şarkısı ile eğlenerek dostluk kavramı güçlendirildi. Hep birlikte "Zorbaya Dur De!" diyoruz.

Okul Rehber Öğretmeni Zeliha KURT tarafından anasınıfı öğrencilerimizle "Arkadaş olmak" konusu işlendi. Etkinlik sonunda arkadaşlık güzeldir dinozorları renklendirildi. Hep birlikte "Zorbaya Dur! De" diyoruz.

Okul Rehber Öğretmeni Zeliha KURT tarafından 3. sınıf öğrencilerimizle "Akran Zorbalığı" konusu işlendi. Konu "Arkadaşlık Çiçeği" ile taçlandırıldı. Etkinlik sonunda Zorba Olma Kanka Ol! şarkısı ile eğlenerek dostluk kavramı güçlendirildi. Hep birlikte "Zorbaya DUR De! diyoruz.