SİVAS / MERKEZ - Vali Muammer Bey İlkokulu

Mrt

Kültür Miras projesi kapsamında 1/A ve 1/C sınıfı öğrencileri Sivas Arkeoloji Müzesine ziyaret gerçekleştirdi. Çocuk atölyesinde kil ile çalışan öğrencilerimiz gördükleri eserleri yapmaya çalıştı. Geziyi düzenleyen sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında velilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından okunan hatime müteakip öğrencilerimize mevlid şekeri ikram edildi, şiirler okundu.

Mrt

Okul Rehber Öğretmeni Zeliha KURT tarafından 4. sınıf öğrencilerimizle "Akran zorbalığı" konusu işlendi. Konu "Arkadaşlık çiçeği" ile taçlandırıldı. Etkinlik sonunda "Zorba Olma Kanka Ol!" şarkısı ile eğlenerek dostluk kavramı güçlendirildi. Hep birlikte "Zorbaya Dur De!" diyoruz.

Mrt

Okul Rehber Öğretmeni Zeliha KURT tarafından anasınıfı öğrencilerimizle "Arkadaş olmak" konusu işlendi. Etkinlik sonunda arkadaşlık güzeldir dinozorları renklendirildi. Hep birlikte "Zorbaya Dur! De" diyoruz.

Mrt

Okul Rehber Öğretmeni Zeliha KURT tarafından 3. sınıf öğrencilerimizle "Akran Zorbalığı" konusu işlendi. Konu "Arkadaşlık Çiçeği" ile taçlandırıldı. Etkinlik sonunda Zorba Olma Kanka Ol! şarkısı ile eğlenerek dostluk kavramı güçlendirildi. Hep birlikte "Zorbaya DUR De! diyoruz.

Mrt

Okul Rehber Öğretmeni Zeliha KURT tarafından 2. sınıf öğrencilerimizle "Akran zorbalığı" tişörtleri ile eğlenceli bir sınıf rehberliği yapılarak "Zorbalık" konusu işlenmiştir.

Mrt

Okul Rehber Öğretmeni Zeliha KURT tarafından Akran Zorbalığı pano çalışması yapılmıştır. "Zorbalık çeşitleri nelerdir? Zorbalığa maruz kalırsak neler yapmalıyız? Akran zorbalığında roller." konu başlıkları ile öğrenci, öğretmen ve velilerimiz bilgilendirilmiştir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle okulumuzda program düzenlendi. Okul geneli düzenlenen İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasında birinci olan öğrencilerimize madalya verildi. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor; programda emeği geçen öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

HEDEF Sağlıklı Yaşam Projesi kapsamında 1/C sınıfı öğrencilerimiz çorba içme etkinliği yaptılar.

Mrt

Okul Rehber Öğretmeni Zeliha KURT tarafından 1. sınıf öğrencilerimizle "Arkadaşlık Güzeldir" etkinliği ve "Akran Zorbalığı" konusu eğlenceli bir şekilde işlenmiştir.

Mrt

3. sınıf öğrencilerimiz Sivas Çocuk Trafik Eğitim Parkını ziyaret ederek eğitime katıldılar. Uzman eğitimciler tarafından trafik ve ilkyardım konularında bilgi alan öğrencilerimiz parktaki taşıtları da kullanarak uygulama yaptılar. Eğitim görevlilerine ve 3/A Sınıf Öğretmenimiz Hatice DEMİR'e teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kültürel Miras Projesi kapsamında 1/C sınıfında Ramazan Ayının önemi anlatıldı ve Ramazan Ayı süslemeleri yapıldı. Değerlerimizi pekiştiren güzel çalışmaları için Sınıf Öğretmenimiz Canan TEL'e teşekkür ediyoruz.

Mrt

HEDEF Projesi kapsamında 1/A ve 1/C sınıfı öğrencilerimiz "Rafadan Tayfa-Hayrimatör" sinema filmini izlediler. Etkinliği düzenleyen sınıf öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda afet eğitimi ve tahliye tatbikatı yapıldı. Tatbikat ile öğrencilerimizin olası deprem, yangın vb. acil durumlarda planlı bir şekilde tahliyesi ve acil toplanma alanlarında toplanmaları sağlandı.

Mrt

eTwinning proje çalışmaları kapsamında okulumuz İngilizce Dersi Öğretmeni Neşe KOÇ ve öğrencilerinin hazırladığı mektuplar, muhatap İtalya paydaşlarına gönderildi. Çalışmalarından dolayı Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.