Eyl

Anasınıfı öğretmenlerimiz Emine YILDIRIM , Ayşegül ÖZGÖK ve  sınıf öğretmenlerimiz  Yusuf AKYOL,Mahmut AYRAL ,Nilüfer ŞAHİN öğrencilerini  rehber öğretmenimiz  Zeliha KURT  ile tanıştırdılar.  Rehber öğretmenimiz Zeliha KURT öğrencilerle birebir ilgilendi.Öğrencilere rehberlik servisi hakkında bilgi verdi.

Değerli velilerimiz;

Okulumuz öğretmenleri ve idarecileri ile görüşmek için E-Randevu sistemi üzerinden talep oluşturabilir ve taleplerinizi bu sistem üzerinden takip edebilirsiniz. E-Randevu sistemine giriş yapmak için https://sivasarge.meb.gov.tr/erandevu/  adresine tıklayınız.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlaması ve 11-15 Eylül 2023 tarihleri arası "İlköğretim Haftası" olması sebebiyle okulumuz öğretmenlerinden Hatice DEMİR ve Güldane KIRAL tarafından hazırlamış oldukları proğram doğrultusunda  Okul Müdürü Ahmet Turan KARAKOÇ,Müdür Yardımcısı Abdurrahman POLAT,öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlanıldı.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının okulda ilk gününe heyecan ile başladık. Sabahın erken saatlerinden itibaren okul bahçesini dolduran velilerimizin  ve minik kalplerimizin heyecanına bizde ortak olduk.

Hareketli çocuk şarkıları eşliğinde öğrencilerimiz eğlendi. Yapılan törenin ardından öğrencilere ikramda bulunundu.Sağlıklı ve başarılı bir öğretim yılı temennisiyle eğitim öğretime merhaba denildi.